Interesse-grupper

Blixen Klub Lyngby 18’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Der er dannet flere interessegrupper. Hver gruppe har valgt en tovholder, som har ansvaret for at holde sammen på gruppen og stå for kommunikationen internt i gruppen.

Møder og frekvens for møder aftales i gruppen. Møderne afholdes alt efter deres karakter enten i klubbens faste mødelokale eller andre steder. Det giver tovholderne besked om.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Lyngby 18. Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Lyngby 18’s medlemmer, så tal med en fra bestyrelsen ved næste Blixen Klub møde og så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Ballet og moderne dans

Medlemmerne af gruppen, få eller mange ad gangen, går til ballet- og moderne dans forestillinger sammen. Vi hjælpes ad med at holde øje med muligheder. Få kontakt oplysninger via mail.

Gåture

Medlemmer af Blixen Klub Lyngby kan møde op  til gruppens ture, der kræves ikke tilmelding. Ring til en tovholder for at få at vide, hvor og hvornår næste tur finder sted.

Husflid med garn

Gruppen er for strikkere og hæklere. Vi mødes en gang hver anden måned med strikke- eller hækletøjet  i hånden og udveksler erfaringer, tips og gode ideer til håndarbejde. Kom og få alle fordelene ved de mange Facebookgrupper om emnet, tilsat rigtig levende mennesker.    
Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Lyngby 18 ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.