Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Blixen 18 optager i øjeblikket ikke nye medlemmer, men du kan blive noteret på venteliste. Udfyld formularen på forsiden eller send en mail til [email protected]

Medlemskab koster 200 kr i kontingent om året.

Kontingentet fastlægges på den årlige generalforsamling i februar.

Deltagelse i møderne koster et mindre beløb, som du betaler samtidig med tilmeldingen. Pengene bruges til forplejning i forbindelse med mødet.

Invitation til det kommende møde sendes ud til medlemmerne på e-mail, og der anvendes tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn.

Samtidig med tilmelding betaler du et mindre beløb til forplejning. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Fristen for tilmelding fremgår af invitationen.

Til de almindelige møder, hvor du har betalt ved tilmeldingen, kan du melde afbud inden tilmeldingsfristens udløb ved at benytte den mail, du fik som bekræftelse på tilmeldingen. Hvis du ikke kommer til et møde og ikke har meldt afbud, refunderes betalingen ikke.

Til større arrangementer eller udflugter, hvor prisen er højere, vil du kunne melde afbud inden tilmeldingsfristens udløb og få dine penge retur.

Sammen med bekræftelse på din deltagelse får du et link, du kan bruge, hvis det bliver nødvendigt at melde afbud.

Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (opringning eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Til møderne her i coronatiden vil antal deltagere være reduceret og varierende i forhold til mødernes lokaler og emner. Der oprettes venteliste, hvis der er flere interesserede, end der er plads til.

Til udflugter og lignende  er deltagerantallet afhængig af de praktiske forhold på stedet. Pladser tildeles efter det gode gamle først til mølle-princip.

Det kan du være med til – hvis du har lyst. Klubberne nedsætter arbejdsgrupper, som sørger for planlægning af møderne.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessante at besøge.

Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde? Måske kan du selv gøre det?

Foredragsholderne modtager klapsalver og 2 flasker vin for deres indsats.

Blixen Klubberne er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær foruden foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at småsnakke med andre i pauserne.

Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, er der høflig selvbetjening af forplejning i pauserne. Og man rydder op efter sig.

Alle medlemmer vil på skift blive involveret i praktikken i forbindelse med møderne. Opgaverne består i at forberede lokalet inden mødet og rydde op bagefter og udføres under kyndig vejledning.

Din hjælp vil blive modtaget med kyshånd.

Hvis et antal medlemmer har en fælles interesse, kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne. Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe skal have en tovholder, dvs en person, nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en ide til en ny interessegruppe, kan du give sekretæren besked – eller måske selv tage ordet på et møde og “sælge” ideen.

De medlemmer, der ønsker det, kan skrive sig på en fælles adresseliste. Listen distribueres kun til dem, der står på den.
Hvis du er medlem og ønsker at komme på listen, kan du sende en mail til Ulla Jæger på [email protected]

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Lyngby 18 ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.